Palautteet

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Otamme risut ja ruusut mielellämme vastaan.

Ota yhteyttä ›

Asiakaspalautteet

Juhlapalvelu Keittiömestari Ville Vammelvuo | Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja Tuusula lähikuntineen

2023

1 / 2023

Kiitoksia vielä hienosti hoidetuista tarjoilusta ja palvelusta viime viikonlopun kastejuhliin. Erityiskiitos Johanille (?), joka jo toistamiseen hoiti meidän tilaisuuden loistavasti.

Yt. Emma

2022

11/2022

Kiitos paljon, ruuat oli tosi herkullisia ja sopivat todella hyvin yhteen, myös kauniisti laitettu. Tuija oli todella hyvä tarjoilija, kaikki sujui todella hyvin ja pääsin minä ja vieraat nauttimaan yhdessäolosta!

T.Päivi 60 v

12.2022

Kiitos vielä ihanista ruoka herkuista,koko kerhon puolesta.

T.Ingrid

Hei,
Kiitokset tämänpäiväisistä tarjoiluista. Pyydettiin lähettämään terveisiä että olivat erittäin maittavia. Tilataan varmasti myös ensi vuonna ja tällä kertaa teemme varauksen hyvissä ajoin.
Hyvää Joulun odotusta! 
t. Juhani

9 / 2022

Moikka,
Vielä kertaalleen suurkiitos pitopalvelulle! Olemme kuulleet pelkkiä kehuja niin ruokien, kuin henkilökunnankin osalta. Tämä hoitui siis juuri siten, kuin olimme toivoneetkin. :-)


9 / 2022

Hei Ville, juhlat eilen olivat todella onnistuneet, ja ruoat saivat vuolaat kehut, ja tarjoilu ja yhteistyö sujui kaikin puolin hienosti. Lämmin kiitos teille koko tiimille, välitätkö kiitokset henkilökunnalle ❤️

T:Minna


7 / 2022

Hei Ville! Kiitos erinomaisesta ruuasta ja tosi hyvästä palvelusta. Kaikki vieraat ja isäntäväki oli tyytyväisiä. T. Mari, Janne ja Saga


5 / 2022

Suuret kiitokset vielä kerran! Kaikki meni todella hienosti, ruoka oli erittäin hyvää ja hovimestari loistava työssään. Hän oli koko ajan niin ajan tasalla ja valtavan ystävällinen.

Ystävällisin terveisin,
Jaana Hurme


3 / 2022

Hei

kiitos hyvistä aterioista🌷. Vieraat tykkäsivät niistä kovasti. Illalla söimme vielä suurimman osan kanssa toiseen kertaan. Tarjoilu toimi hienosti.

T. Marja Tanner


3 / 2022

Hei,

Kiitos todella hyvästä ja maistuvasta tarjoilusta vielä kerran.


1 / 2022

Suurkiitokset vielä lauantaisesta palvelusta - kaikki oli niin viimeisen päälle ja tarjoilut maistuvia, että vieraatkin vuorollaan kehuivat ruokia (ja ottivat järjestäen kaikkea aina lisää :) ) !

2021

10 / 2021

Kiitos! Lohikeitto oli todella hyvää samoin mansikkatäytekakku. Tarjoilijakin oli fiksu.
– Kiitoksin, Sirkka S


08 / 2021

OLIMME AIVAN SUPER TYYTYVÄISIÄ KAIKKIIN TARJOILUIHIN SEKÄ TARJOILIJAAN 💝  Koska paikka on nyt tällainen kotikutoinen, oli monta niksiä mietittäväksi, niin olisi ihana jos sama tarjoilija voisi tulla myös 15.8. Se helpottaisi. Mutta ei ole tietenkään välttämätöntä.
Yst. Jenni L

Hei! Juhlat järjestettiin todella hyvin. Ruoka oli laitettu kauniisti ja oli todella maukasta, vieraat kehuivat myös paljon. Tarjoilija hoiti työtehtävänsä ammattimaisesti ja todella hyvin kaikki läsnäolijat huomioonottaen, iso kiitos vielä hänelle!! Täten kiitos teille hyvin järjestetyistä juhlista!
Ystävällisesti Ritva

Iso kiitos teille. Ruoka oli super hyvää. Tarjoilijat ammattitaitoisia ja aivan ihania. Ihanasti oltiin otettu toiveet huomioon. Tulemme itse varmasti käyttämään Vammelvuon palveluita jatkossakin jos tulee joskus tarve. Suosittelen lämpimästi!


07 / 2021

 Laitan vielä tätä kautta kiitokset tarjoiluista, jotka toimitit meille Toukolaan. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Vieraat ovat vielä kiitelleet ja kehuneet kovasti tarjoiluja. Erityisesti terriini sai valtavasti kehuja 👍 Mielellään annamme yhteystietosi, jos joku juhlia järjestää. Isokiitos. Hyvää kesää!
– T. Lehtikalliot


06 / 2021

Kiitos tarjoiluista tänään Olarin kirkossa. Kaikki oli hyvää ja maukasta ja vieraat olivat erittäin tyytyväisiä. Hovimestari oli ammattimainen ja tarjoilu sujui tyylikkäästi. Hyvää kesän jatkoa!
– Riikka 

Hei! Tuhannet kiitokset erittäin hyvästä ruoasta joka sai kehuja koko hääseurueelta. Ja erityis maininta aivan mahtavalle "tarjoilijalle". Niin ammattimaista ja sydämellistä toimintaa. Kiitos!
Yt. Johanna 

Hei Ville& co. Kiitos vielä, kun mahdollistitte takapihan Tapas -yllätyksen mieheni jäädessä nauttimaan oloneuvoksen olosta Tarjottavat oli Super hyviä, ne maistuivat kaikille läsnäolleille, ja kruunasivat perheemme kesän aloituksen!


5 / 2021

Hei! Kiitos maittavasta äitienpäiväbrunssista!
– Terv. Leena


4 / 2021

Kiitos paljon, Ville!  Ruuat olivat erinomaisia! Tilataan kyllä toistekin.
– Yst. Anne + perhe

Hyvää Pääsiäistä 🐥  Kiitos ihanista ja maittavista ruuista!
– Majarannat

Kiitos, pääsiäispaketti oli hyvä ja runsas! Jäi hyvät rippeet lankalauantain aamupalalle! Hyvää pääsiäisen jatkoa!
– Marianne Tuomola

Valtavan Paljon Kiitos Pääsiäismenusta jonka tilasimme Teiltä. Toimitus tapahtui sovitusti ja ruoka oli todella maukasta. Voin vain suositella muillekin.
– Nimimerkillä: ei tarvinnut ahertaa hellan ääressä. :)

Kaunis Kiitos Vappubrunssista. Ruoka oli taidolla tehtyä sekä todella maukasta. Pisteenä i:n päälle,  jälkiruokana ollut suklaakakku vei kielen mennessään.
– Marjut ja Eero  :) + :)

Kiitosta runsaista maistuvista vappu tarjoiluista! Jopa nuori mies18v ihasteli savusilakkaa ja silliä. Jäi vielä hyvät rääppiäiset! Hyvää oli.
– Marianne Tuomola


2 / 2021

Kiitämme hyvin onnistuneesta Catering palvelusta Karin muistotilaisuudessa. Keitto maukasta, mutta kakku oli loistavaa.
– T. Vanamo Parkkinen

Hei, tänään on herkuteltu teidän kermaisella härkäpadalla ja kikherneratatouillella. Kiitos hyvistä ruoista, erittäin maistuvaista oli ja annokset viidelle hengelle hyvinkin riittävät. Vähän jäi vielä huomiseksi, yhden annoksen verran. Suppilovahverokeitto on meillä testissä huomenna. Varmasti sekin on erinomaista, kiitos! 
– Terveisin, Kirsi Renlund 

Hei taas! Ihan ensiksi täytyy kiittää aivan ihanasta suppilovahverokeitosta, oli niin hyvää.
– T: Monica Öman


1 / 2021

Oikein paljon kiitoksia viime lauantain ruuista ja palvelusta! Mahtavia makuja ja riittoisasti kaikkea. Kaikki juhlavieraat olivat vatsat pullollaan ja tyytyväisiä tarjontaan. Otetaan uusiksi taas joskus. Hyvää talven jatkoa!
– Yt, Marko Tarvonen

Hei Ville, Kiitos. Kaikki ruoat olivat tosi maistuvia. Niin ja kakut ja suklaakupit. Onko reseptisalaisuus se synttäreille tuotu kakku? Ois kiva saada se.
– Kiitos, Ari ja Outi. Sekä äitini.

Hei! Tuhannet kiitokset taas kerran mainiosta ruuasta! Kasvispihvejä kiiteltiin kovasti pöydässä, ja vinkki passionvinaigrettesta niiden kanssa oli loistava. :)
– T: Kristel

2020

11 / 2020

Kiitos! Haluan kiittää hyvin hoidetusta veljeni muistotilaisuudesta. Kaikki meni loistavasti. Ruoka oli hyvää ja hovimestari osasi työnsä hyvin. Suosittelen.
– Kiitos ja terveisin, Jorma Koskinen

Hei Ville, kaunis kiitos eilisestä kokonaisuudesta! Paljon olette saaneet kiitoksia ruoan maittavuudesta - palapaisti ei ollut kuivaa, salaatissa oli kivoja sattumia, kotikalja oli erinoimaista - JA kakku! Sitä ylistettiin! Se maistui jopa lapsille, hakivat lisää, lapset kun eivät aina tykkää kermakakuista. Myös tarjoilija sai erityiskiitosta huomaavaisesta, hymyilevästä ja huomaamattomasta palvelustaan.
– Elina

Hei Ville! Suuret kiitokset maukkaista tarjoiluista perjantaina sinulle. Ruuista tykättiin kovasti ja haluankin välittää henkilökunnaltamme niistä myönteiset palautteet ja kiitoksen. Kalat olivat erityisen ihania, ja siiänmätikakku ihan huippu🤩. Wasabikerma sopi lohen ja saaristolaisleivän kylkeen kuin nakutettu! Kiitos. Mukavaa joulun odotusta.
- Toivottaen Minna ja Harjulan koulun väki


10 / 2020

Hei Ville! Suuri kiitos teille! Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista! Olimme oikein tyytyväisiä!
– Ursula

Hei! Kiitos. Oli herkullista. Palautan laatikot nyt kuistille.
– Terv. Leena W.

Kiitos paljon kakuista! Maistui hyvin kaikille ja kehuja tuli. Kovasti kyselivät, että mistä tilasit kakut. Vegekakku herätti kovasti ihastusta kultahippuineen.. 

Mitä parhaimmat kiitoksemme Lapin miehen muistotilaisuuteen valmistamastanne menusta. Ruuat ja leivonnaiset olivat erittäin maistuvia ja vieraat olivat tyytyväisiä. Kiitos myös ammattinsa osaavalle, ystävälliselle tarjoilijalle.
– Kaarina Julku


7 / 2020

Hei! Vielä suunnattomat kiitokset maittavista tarjoiluista. Sekä seka- että kasvissyöjät tykkäsivät kaikki ja kakkukin oli aivan huikea!
– T: Krista Autio


6 / 2020

Hei! Halusimme vielä kiittää teitä herkullisesta ruuasta ja hyvästä palvelusta! Vieraat ovat kehuneet ruokaa todella paljon ja varsinkin lohirullat ja mätismetanatorttu saivat ylistystä. Kiitos kun teitte meidän täydellisestä päivästä vielä täydellisemmän.Tarjoilijatkin hoitivat homman hienosti ja asiakaspalvelu pelasi. Huomaa kyllä, että teillä on taitoa ja kokemusta! Suosittelemme varmasti teitä muillekin juhlia järjestäville.😊
– T. Ida ja Kari Kuivainen


5 / 2020

Äitienpäivän brunssi oli loistava, kiitos!
– Terv. Sirpa

Hei! Kiitos tarjoiluista. Ruoka oli hyvää ja homma toimi hienosti. Vahva suositus..!
– T: Marko

Todella maukasta, samettista maa-artisokkakeittoa, mureaa ja hyvin maustettua paistia, kirjaimellisesti suussa sulavaa graavilohta wasabista ja kastikkeista puhumattakaan. Mansikkakakun mansikat maistuivat mansikalle. Kaikki erinomaista! Siis iso kiitos.
– terveisin Tuula Viinikainen ja perhe


4 / 2020

Lämmin kiitoksemme maittavista tarjoiluista äitimme muistotilaisuudessa. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli niin runsaasti, että mummon lapsenlapset kutsuivat kaveritkin syömään. Ja se valkosuklaakakku!
- Terveisin Pirjo Jokela & pieni suku


2 / 2020

 Kiitos oikein paljon erinomaisista ruuista ja tarjoilijat todellakin osasivat työnsä. Paljon tuli kehuja vierailta.
– T: Petteri

Hei! Haluan vielä kiittää lastemme syntymäpäiväkakuista! Ne olivat todella hyviä ja saivat vierailtakin paljon kehuja:) Mausta kertoo varmaan sekin, että kakuista ei tällä kertaa jäänyt yhtään syötäväksi seuraavana päivänä, vaan ne katosivat vieraiden suihin jo juhlissa:)  Iso kiitos, että tilauksemme mahtui vielä tuolle viikonlopulle!
– Ystävällisin terveisin, Jutta

Haluan kiittää Juhlapalveluanne erinomaisista ruoista, luotettavasta palvelusta ja hyvästä yhteistyöstä ja tarjoilijan ammattitaidosta työskennellä ahtaissa olosuhteissa. Me isäntäväki ja vieraat olimme erittäin tyytyväisiä, jo toisen kerran juhliemme järjestelyistä. Kiitos!
– Terveisin Pirjo Oulunkylästä


1 / 2020

Kiitos vielä erinomaisista tarjoiluista!
– Yt Katri Turunen

2019

12 / 2019

Hei,

Kiitos hienosti hoidetuista järjestelyistä, kaikki sujui mallikkaasti ja tarjoilija  hoiti kaiken hyvällä ammattitaidolla ja oli avulias.

T:Sami


11 / 2019

Hei,
oikein paljon kiitoksia loistavasti hoidetusta illasta. Kaikki oli hyvää ja näytti maistuvan vieraillekin. Tarjoilija oli todella omalla alallaan ja huomioi jokaisen.
- Airi Antikainen

Kiitokset eilisestä hienosta menusta. Ruoka oli herkullista ja tarjoilukin sujui mutkattomasti
Edelliset kolme tilausta kuuluvat samaan luokkaan
- t:Tyytyväiset Ahavat

Hei!
Vähän myöhässä, mutta halusin vielä kiittää hyvistä tarjoiluista. Olimme kaikki hyvin tyytyväisiä ruokaan ja toimintaan.
Kiitokset
Ystävällisin terveisin,
- Inari Lindy, Kärcher Oy

Hei,
Kiitos itsellesi. Kaikki meni ihan nappiin. Ruokaa kehuttiin kovasti ja erityisesti mansikkakakku sai erityiskiitosta. Olipa hyvä, että pystyit hakemaan ne laatikot itse pois. Ei oltais kyllä saatu mahtumaan henkilöautoon. Levitän sanaa eteenpäin hyvin toimivasta catering-palvelusta.
- terv. Seija Mäkinen


09 / 2019

Hei! Kiitokset herkullisista ja maukkaista ruoista, jotka tilasimme teiltä. Tuli laajasti kiitosta niistä. Isäntäparilta tuli myös hyvää palautetta toimituksesta ja kohteliaisuudesta.


08 / 2019

Kiitokset mahtavista ruuista, sulavista järjestelyistä ja professionaalista henkilökunnasta. Juhlat oli suuri menestys, sekä päivänsankarin että vieraiden mielestä.
- Sami


07 / 2019

Hei Ville,
Ja suuret kiitokset häidemme ruokapalvelusta 06.07.2019!!
Kaikki meni loistavasti, ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja sai kovasti kehuja!! Tarjoilijat olivat ammattitaitoisia ja vetivät homman hienosti, ammattimaisesti ja ystävällisesti. Emme voisi olla tyytyväisempiä!! Suosittelemme yhtiötä mielellämme eteenpäin. 

Kiitos Ville!!
Oikein hyvää kesää ja Kiitos kaikesta!
- Päivi ja Simo Anttila

Hei,
Kiitos juhlat oli oikein hyvin hoidettu! Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilija hoiti tehtävänsä todella hyvin ja ammattitaitoisesti, kiitos paljon hänelle myös.
- Ystävällisesti Ritva


06 / 2019

Hei,

Kiitos maistuvasta ruoasta! Kaikki tarjottava oli erittäin hyvää ja tarjoilija todella ammattitaitoinen ja mukava. Varmaa on, että tulemme toistekin käyttämään teitä juhlistamme. Vieraat kehuivat ruokaa ja kakkua etenkin. Meidän mummo ei välitä kakuista mutta sanoi että oli parasta kakkua mitä on maistanut.
- Sini


05 / 2019

Hei Ville!
Monet kiitokset hyvin sujuneesta juhlista. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Leena  on mainio tyyppi. Hän piti hyvin tilanteen hallussa. Ystävällistä ja määrätietoista palvelua tarjoilijoiden osalta. Kiitokset vielä heille. Hyvää kesää!
- Ystävällisesti, Olli Riuttamäki

Hei,
kiitos kovasti ruuista häissämme! Ruoka oli erittäin hyvää ja tarjoilu toimi todella hyvin. Kiitokset yhteistyöstä ja hyvää jatkoa! Palaan asiaan mikäli tarvitsemme jatkossa palveluitanne. Olen myös mainostanut teitä eteenpäin ????
- Ystävällisin terveisin, Kati Pohjanvirta


04 / 2019

Kiitos paljon hyvästä palvelusta ja todella maittavista ruoista :)
- t. Marianna S

Tervehdys! Kiitos juhlat meni hyvin, lohiterriini, liha ja katkarapusalaatti olivat erinomaisia, palvelu ammatillista ja - ystävällistä. Terv. Sirpa

Hei,
haluan vielä kiittää kauniista järjestelyistä jotka teitte Heidin kanssa. Voin lämpimästi suositella teitä ️sain kehuja maistuvasta ruuasta.
- terveisin, Tiina Suuntala-Lehtisalo


01 / 2019

Hei ! Täytin pyöreitä vuosia ja juhlin niitä sukulaisten ja ystävieni kanssa. Tilasin ruoan Ville Vammelvuon catering palvelusta . Juhlat onnistuivat hyvin eikä vähiten hyvän ruoan ansiosta. Vieraat kehuivat järjestään hyvää ruokaa, joka oli maukasta, tuoretta ja kauniisti katettu.  Tarjoiluhenkilökunta oli tällä kertaa omasta takaa, mutta sai Villeltä hyvän ohjauksen.  Voin lämpimästi suositella Villen catering palvelua muillekin !
- Raili Heinonen

2018

12 / 2018

Hei Ville!
Olipa upeat JUHLAT Övre Nybackassa tänään 01.12.2018. Olit loihtinut ihanat tarjoitut ja valinnut maailman parhaan tarjoilijan Leenan. Iltapäivä oli tosi onnistunut! Vieraat viihtyivät ,eivätkä millään olisi lähteneet ” ajallaan”.

Kiitos vielä yhteistyöstä. Ruoka oli hyvää, henkilökunta ammattimaista ja mukavaa, ja kaikki sujui hyvin jouhevasti uuden vuoden häissä.

Barita Rosenström perheineen ( ja vieraineen)
- Lämpimästi sinua ja Leenaa kiittäen


10 / 2018

Ensimmäinen kokemus aiemmin syksyllä isän muistotilaisuuden pitopalveluna ja tänään äidin 80-vuotis syntymäpäivien tarjoilusta. Ruoka oli molemmilla kerroilla todella hyvää ja paikalla olleet tarjoilijat ystävällisiä ja erittäin ammattitaitoisia.

---
Mitä suurimmat kiitokset onnistuneesta pitopalvelusta. Kaikki toimi moitteettomasti ja ruoka oli erinomaista,henkilökunta oli ammattimaista ja asiansa osaavaa.  Erityismaininta pepperoneista, jotka olivat ihan taivaallisia. Mahtaakohan niitä saada jostain!? :) 

- T, Minna Vataja


08 / 2018

Hei,

Monet kiitokset aivan mahtavasta tarjoilusta tilaisuudessamme viime perjantaina! Ruoka oli todella herkullista ja sitä oli riittävästi. Etenkin lime-kylmäsavulohta vieraat kehuivat, samoin mansikkakakku suorastaan suli suussa. Kerta kaikkiaan maukasta ruokaa jota oli ilo nauttia! Kauniisti katettu buffet-pöytä herätti ihastusta. Hovimestarinne oli ammattitaitoinen ja kaikki sujui jouhevasti. Kiitokset meiltä kaikilta hienosta illasta!

Parhain terveisin
 - Kirsi Kiuru


07 / 2018

Hei Ville,
Ja suuret kiitokset häidemme ruokapalvelusta 06.07.2019!!
Kaikki meni loistavasti, ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja sai kovasti kehuja!! Tarjoilijat olivat ammattitaitoisia ja vetivät homman hienosti, ammattimaisesti ja ystävällisesti. Emme voisi olla tyytyväisempiä!! Suosittelemme yhtiötä mielellämme eteenpäin. 

Kiitos Ville!!
Oikein hyvää kesää ja Kiitos kaikesta!
- Päivi ja Simo Anttila

Hei,
Kiitos juhlat oli oikein hyvin hoidettu! Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilija hoiti tehtävänsä todella hyvin ja ammattitaitoisesti, kiitos paljon hänelle myös.
- Ystävällisesti Ritva


06 / 2018

Hei,
Haluamme vielä kiittää erinomaisesta palvelusta juhannushäissämme. Tapaspöydän herkut maistuivat kaikille, ja suussasulava mansikkakakku sai erityiskehut. Hyvää kesän jatkoa!
- Yt, Elina ja Sauli Stolt

Moikka!
Ruoka oli aivan loistavaa ja sai kehuja jokaiselta. Palvelu myös aivan ensiluokkaista. Iso kiitos teille.
- Terkuin nykyiset Kettuset

Hei!
Kiitos maittavasta ruoasta ja sulavasta järjestelystä ja tarjoilusta häissämme! Ruoat saivat paljon kehuja, ja hääpäivä sujui huolettomasti  jamukavasti meidän osalta.  Kiitos vielä kaikesta!
- Terveisin, Nokelaiset

Hei, 
Haluaisimme vielä kiittää erittäin onnistuinesta häistä Villa Hakassa 30.6. 
Ruoka oli mielettömän hyvää ja samoin yhteistyö teidän kanssanne toimi erittäin sulavasti. Saimme myös vierailtamme todella hyvää palautetta ruuasta ja tarjoilusta. Kiitos!


03 / 2018

Hei,
Paljon kiitoksia mahtavista ruoista ja ammattimaisista järjestelyistä! Oli ihana yllätys, kun juhlien päätteeksi ei tarvinnut ruveta paketoimaan ruokia jääkaappiin ja siivoilemaan keittiötä, kun kaikki oli jo tehty valmiiksi! Kaikki oli niin sujuvaa ja vaivatonta.
- Terveisin Raisa ja Mikko Kaasinen


04 / 2018

Kiitos paljon hyvästä palvelusta ja todella maittavista ruoista :)
- t. Marianna S

Tervehdys! Kiitos juhlat meni hyvin, lohiterriini, liha ja katkarapusalaatti olivat erinomaisia, palvelu ammatillista ja- ystävällistä.
- Terv. Sirpa

Hei,
haluan vielä kiittää kauniista järjestelyistä jotka teitte Heidin kanssa. Voin lämpimästi suositella teitä ️sain kehuja maistuvasta ruuasta.
- terveisin, Tiina Suuntala-Lehtisalo


02 / 2018

Kiitos vielä kerran hyvin toimivasta juhlapalvelusta! Ruokaa on kehuttu ja tarjoilijat toimivat loistavasti. Minun ei tarvinnut kertaakaan miettiä juhliessani, että toimiiko ruoka- ja juomaosasto. Tarjoilijat huomioivat myös asioita, joita tapahtui ulkona. Erityiskiitos siitä!
- Terveisin Tanja Salonen

2017

12 / 2017

Hei,
todella paljon kiitoksia teille 60v juhlajärjestelyistä! Ruokia kehuttiin. " Tarjoilijat" olivat loistavsti työhönsä suhtautuvia. Kiitos että olitte mukana tekemässä minulle ihanat juhlat! Hyvää Uuden vuoden jatkoa!
- yt Pirkko Träskbacka


11 / 2017

Kiitos hienosta palvelusta kaikille jonka saimme teiltä 18.11-17 oli kyllä ammattimaista toimintaa.
- T.vanne


09 / 2017

Hei!
Nyt kun pikku hiljaa häähumu alkaa tasaantua, niin ehtii kirjoittamaan kiitoksen.. :)
Kiitos erittäin herkullisesta illallisesta Tuusulan Solbackenilla. Nautimme ruuasta todella paljon ja myös vieraat ovat kehuneet todella paljon, niin itse ruokia kuin myös palvelua ja henkilökuntaa. Tasaisesti jokaista ruokalajia on kehuttu. Myös kattaus oli todella kaunis! Kiitos teille kaikille!
- Terkuin, Anette ja Ville


08 / 2017

Hei,
kiitos yhteistyöstä, ruoka oli todella herkullista, myös kaikkien vieraiden mielestä (kaikki santsasivat täyden lautasen). Meitä ilahdutti myös tarjoilijan oma-aloitteisuus, ammattitaito ja ystävällisyys. Hauskaa loppukesää!
- Päivi


07 / 2017

Haluaisimme vielä antaa palautetta, koska teiltä saamamme palvelu oli niin erinomaista koko ajan suunnittelusta juhliin saakka. Alusta asti kaikki suunnittelu sujui erinomaisesti. Teillä oli hyviä ehdotuksia menun suhteen ja juhlissa kaikki oli sovitusti. Menu oli erittäin herkullinen ja kaikki vieraat lihansyöjistä vegaaniin kehuivat ruokaa erinomaiseksi.

Juhlan aikana pitopalvelu toimi erinomaisesti! Tarjoilijat ja hovimestari tekivät työnsä niin hyvin, että kertaakaan ei tarvinnut pyytää heiltä mitään juhlan aikana. Koko henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista ja teki työnsä hymyillen. Hovimestari oli ihastuttava!

Kaiken kaikkiaan toimintaanne ja ruokaanne voisi kuvata parhaiten sanalla laadukas. Suuret kiitokset teille, että teitte meille erittäin tärkeästä päivästä henkilökuntanne kanssa entistä erityisemmän! Aivan ehdottomasti suosittelun arvoinen!
- Kiittäen, Sari ja Miina


06 / 2017

Hei!
Me tahtoisimme kiittää teitä ensiluokkaisesta palvelusta hääjuhlassamme 3.6. Ruoka oli herkullista, monet vieraat tulivat meille kehumaan sitä vielä erikseen, ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista.
Lämmin kiitos ja aurinkoista kesää!
- Terveisin, Kirsti & Antti Kalliomäki


05 / 2017

Hei Ville,

Tahdon vielä näin sähköpostitse itse kiittää sinua juhliemme järjestelyistä: ruoka oli erinomaista ja tarjoilu pelasi moitteettomasti! Iso kiitos, ja tapaamisiin… Ja vieraista poikii varmasti jokunen uusi asiakas, ainakin yhteystietojasi kyseltiin..


04 / 2017

Kiitos vielä hyvästä palvelusta ja hyvästä ruuasta! Vieraat olivat tyytyväisiä Otamme uudestaan taas yhteyttä kun meillä on seuraavat juhlat Mukavaa kevättä!


03 / 2017

Siis lämpimät kiitoksemme koko perheemme ja vieraidemme puolesta erinomaisista makuelämyksistä ja järjestelyistä, jotka tekivät nuortemme juhlasta täydellisen. Erityiskiitokset todella sympaattiselle tarjoilijalle, hänen ansiostaan äitikin sai nauttia juhlasta täysillä.
Sait meistä tyytyväiset asiakkaat ja kerromme kyllä ahkerasti tyytyväisyyttämme eteenpäin :-)
Kiitos Ville !!!!
- Koko perheemme puolesta Seija


01 / 2017

Hei, Kiitos vielä kerran lauantain järjestelyistä. Teidän ansiosta saimme juuri sellaiset juhlat kun olimme toivoneetkin. Ruoka oli todella hyvää ja kaikki järjestelyt / tarjoilut sujuivat mutkattomasti. Suosittelen kyllä ehdottomasti palveluksianne eteenpäinkin ja jos/kun tarvitsemme jatkossa pitopalvelua käännymme uudestaan puoleesi.
- Terveisin Virpi ja Jukka

2016

12 / 2016

Lämpimät kiitoksemme 10.12-2016 pitopalvelunne tarjoiluista, Joulumenu keräsi kehuja, erityisesti Siianmätikakku, 50-vuotis partymme onnistui upeasti. Käytämme varmasti jatkossakin, suosittelen.
- Terv. Mira ja Mika

Hei,
iso kiitos eilisistä tarjoiluista! Ruoka oli todella hyvää, myös vieraiden mielestä. Ja itse olin todella iloinen, ettei minun tarvinnut hetkeäkään miettiä miten asiat keittiössä hoituu, todella ammattimaista!
Hyvää viikkoa!
- Anna


11 / 2016

Haluan kiittää hyvin toimineesta yhteistyöstä. Kaikki sujui kuten sovittiin ja ruoka maistui kaikille ja sitä oli riittävästi. Tulen suosittelemaan palvelujasi eteenpäin. Mukavaa loppuvuotta.
- Tuija h-t  juhlat 11.11.2016


07 / 2016

Moikka,
todella isot kiitokset häidemme ruokapuolen järjestelyistä 30.7.2016. Ihan mielettömän hyvää ruokaa ja aivan älyttömän mahtava henkilökunta!

---

Hei!
Suurkiitos erittäin hyvästä ruoasta ristiäisissä Hämeenkylän kirkolla eilen. Sekä me vanhemmat että vieraat olivat hyvin tyytyväisiä ruokaan. Suklaamoussekakku sopi mielestäni hyvin ruoan päälle ja oli hyvää. USAssa asuva sukulaismies, joka on yli 10 vuoden ajan käynyt vuosittain Suomessa totesi: "The best cake ever in Finland!"
Olin myös erittäin tyytyväinen pitopalvelun tarjoilijaan juhlissamme. Hän hoiti ruokailuun liittyvät asiat keittiön puolella erittäin hyvin  tiukasta aikataulusta huolimatta.
- T. Aija Loponen-Pollari

2015

12 / 2015

Hei!
Kiitos valtavasti eilisestä! Ruokia kehuttiin paljon ja samoin todella hyvää palvelua. Erityisesti tatticappucino tuntui olevan kaikkien suosikki.
- T. Pekka


11 / 2015

Oikein lämpimät kiitokset lauantaista, kaikki meni juuri niinkuin toivoinkin ja tarjoilut keräsivät runsaasti kehuja! Erityiskiitokset  joustavasta asenteesta, tarjoilutilat eivät keittiövalmiuksiltaan  olleet parhaimmasta päästä, mutta silti kaikki meni oikein hienosti.

2014

06 / 2014

Hei,
kiitoksia kaikesta! Ruoka ja palvelu oli erinomaista!!

---

Hääbriiffimme oli mielestämme vaativa ja erityisen tarkka useiden ruoka-allergioiden ja -herkkyyksien vuoksi. Olit Ville ainoa joka oli ensitarjouksessaan huomioinut joka ikisen pyytämämme pikkuasian.

Emme oikein tiedä, miten päin kiittää sinua ja tiimiäsi aivan upeista tarjoiluista. Kaikki ruoat olivat maukkaita, näyttäviä ja suussasulavia!! Lähes jokainen vieras, niin suomalaiset kuin britit joita oli leijonaosa vieraista, kävi erikseen sanomassa miten erityisen hyvät ruoat meillä oli - erityismaininta menee poropaistille, itsetehdylle sillille ja kasvispiiraalle. Kasvissyöjävieraamme (5 kpl) mainitsivat erikseen, että yleensä lähtevät buffettihäistä nälkäisinä, mutta tällä kertaa lähes kierivät ulos ruokasalista, koska laadukasta, hyvää ja täyttävää kasvisruokaa oli niin runsaasti. 

Olemme aivan älyttömän tyytyväisiä kaikkeen, ihan kaikkeen! Vilpittömästi suosittelemme.

-Ystävällisesti, Ben & Heli Heartland


04 / 2014

Meillä oli eilen ristiäiset Hämeenkylän kirkolla, ja pitopalvelunne toimi todella hyvin, vaikka otin yhteyttä niin lyhyellä varoitusajalla. Kakut olivat hyviä ja tarjoilu toimi loistavasti, iso kiitos siitä!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita